17 chef de cuisine job offers in province of Nova Scotia
1-17 of 17 jobs
- Chef De Cuisine
- Cook 109
- Event Manager 217
- Food Preparation 192
- Food Service 93
- Guest Service 177
- Guide 541
- Hospitality 218
- Hotel Manager 242
- Other Travel 1,270
- Server 153
- Halifax 19
- Contract
- Freelance
- Internship
- Per Diem
- Permanent
- Temporary 2
- To be determined
- Volunteer
- Full-time
- Part-time
- Today 2
- Within the last 7 days 14
-
2425- - Faculty, Culinary Skills - Pictou Campus
Stellarton, NS +1 Location
...certification in the Cooking trade. In addition, you possess Advanced Food Safety Training and are certified in Emergency First Aid, CPR Level C (Basic). Chef...
3 days ago in JobleadsReport -
2425- - Faculty, Culinary Skills - Pictou Campus
Halifax, NS +1 Location
...certification in the Cooking trade. In addition, you possess Advanced Food Safety Training and are certified in Emergency First Aid, CPR Level C (Basic). Chef...
4 days ago in JobleadsReport -
Sommelier - New Opening, Fine Dining
Freehand Hospitality Halifax, NS
...Cuisine and Auberge du Pommier Kitchen to create creative and inspiring wine and food pairingsContinue to keep well informed of industry trends and product...
18 days ago in SmartRecruitersReport -
Responsable de cuisine | (W852)
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
2 days ago in KitjobReport -
[A788] Responsable de cuisine
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS +2 locations
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
8 days ago in KitjobReport -
Responsable de cuisine [SL665]
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
5 days ago in KitjobReport -
[B719] Responsable de cuisine
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
7 days ago in KitjobReport -
Responsable de cuisine - HU-843
new Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
1 day ago in KitjobReport -
Responsable de cuisine - [O-427]
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...fréquent en soirée, les fins de semaines et les jours fériés. Travail de nuit occasionnel. Travail intensif aux heures de repas. Travail de bureau occasionnel.
4 days ago in KitjobReport -
Gérant / Gérante | (PLM237)
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...et jour fériés. Travail de bureau en dehors des heures d’affluences. Conditions de travail Avantages: Repas gratuit. Formation sur place. Uniforme fourni
2 days ago in KitjobReport -
SMG768 - Gérant / Gérante
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...et jour fériés. Travail de bureau en dehors des heures d’affluences. Conditions de travail Avantages: Repas gratuit. Formation sur place. Uniforme fourni
5 days ago in KitjobReport -
Gérant / Gérante (N-039)
new Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...et jour fériés. Travail de bureau en dehors des heures d’affluences. Conditions de travail Avantages: Repas gratuit. Formation sur place. Uniforme fourni
1 day ago in KitjobReport -
(SX468) - Gérant / Gérante
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...et jour fériés. Travail de bureau en dehors des heures d’affluences. Conditions de travail Avantages: Repas gratuit. Formation sur place. Uniforme fourni
7 days ago in KitjobReport -
(NJ37) - Gérant / Gérante
Bâton Rouge Grillhouse & Bar Halifax, NS
...et jour fériés. Travail de bureau en dehors des heures d’affluences. Conditions de travail Avantages: Repas gratuit. Formation sur place. Uniforme fourni
4 days ago in KitjobReport -
Seasonal Assistant Manager - Café Lunette [XQ994]
Oliver & Bonacini Halifax, NS
...play host to morning coffee and viennoiserie, breezy business lunches, weeknight rendez-vous, lazy Sunday brunches and everything in between. Executed by Chef...
7 days ago in KitjobReport -
(Q-567) | Faculty, Culinary Skills
Nova Scotia Community College Stellarton, NS
...Cuisine certification would be considered an asset. You have a minimum of five years (full time equivalent) of recent and related occupational experience...
4 days ago in KitjobReport -
[DBM304] - Seasonal Assistant Manager - Café Lunette
Oliver & Bonacini Halifax, NS
...play host to morning coffee and viennoiserie, breezy business lunches, weeknight rendez-vous, lazy Sunday brunches and everything in between. Executed by Chef...
8 days ago in KitjobReport
Receive alerts for this search